Ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση – 2022

  • 0
Καλοκαιρινή διακόσμηση

Το καλοκαίρι έχει φτάσει με ηλιόλουστο, ζεστό καιρό και με ένα τόνο θετικής ενέργειας. Αυτό όμως δεν αρκεί για να νιώσεις στο έπακρο το φετινό καλοκαίρι. Φυσικά εννοούμε την αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι σου, για να γίνει πιο μοντέρνο και άνετο.

Ζεστά χρώματα στη καλοκαιρινή διακόσμηση

Τα χρώματα του σπιτιού σε έπιπλα και τοίχους παίζουν σημαντικό ρόλο στην όλη καλοκαιρινή διακόσμηση. Για το 2022 τα trend χρώματα διακόσμησης είναι τα ζεστά και ξεκούραστα χρώματα. Κάποια πολύ ωραία χρώματα είναι το σομόν, το baby blue, το baby pink και γενικά τέτοια ελαφριά χρώματα.

Διαχωριστικά χώρου

Αν έχεις μεγάλο σπίτι με μεγάλους χώρους, τότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις μοντέρνα διαχωριστικά χώρου. Έτσι θα κάνεις εμφανή τα όρια από τον έναν χώρο στον άλλο.

Πρασινάδα

Εννοείται πως το καλοκαίρι δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα φυτά στη διακόσμηση του σπιτιού. Οπότε πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και να τα βάλεις σε κάθε κενό σημείο του σπιτιού σου.

Καλοκαιρινή διακόσμηση με φυτά

Διακόσμηση με πέτρα

Μια τελευταία ιδέα για την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού σου το 2022 είναι να προσθέσεις διακοσμητικά ή ακόμα και τραπεζάκια από πέτρα. Σε συνδυασμό με τα φυτά, θα κάνει το μπαλκόνι ή την αυλή σου να ξεχωρίζει.

Compare listings

Compare
Search
Εύρος τιμής Από Έως
Χαρακτηριστικά